ذات فرهنگ ایرانی و شأن ملت در خطر است؟؟؟!!!

شهاب‌نیوز ـ یکی از معاونان اداره گمرک که همزمان مسئولیت طرح گسترش فرهنگ، عفاف و حجاب را نیز بر عهده دارد با تأکید بر اینکه کراوات با فرهنگ اسلامی و ملی مردم ایران مغایرت دارد، خواستار ممنوعیت واردات این کالا به داخل کشور شد. 

به ‌گزارش شهاب‌نیوز، «اصغر حمیدی» معاون گمرک و رئیس طرح گسترش فرهنگ، عفاف و حجاب روز گذشته تاکید کرد: جلوگیری از برخی کالاها مانند کراوات که تناسبی با فرهنگ ایرانی ندارد در گرو تغییر مقررات واردات کشور است که در این باره باید اقدام جدی و مناسب صورت بگیرد. 

بر اساس گزارش خبرگزاری فارس از آستارا، اصغر حمیدی که در نشست امور امنیتی و گمرکی این شهرستان سخنرانی می‌کرد، نقش کارکنان گمرک در مبارزه با ورود کالاهایی که با فرهنگ ایرانی مغایرت دارد را اساسی خواند و افزود: ورود برخی از کالا مانند لباس ممنوع نیست اما کالاهایی مانند کراوات که با ذات فرهنگی ایرانی مغایرت دارد باید برای جلوگیری از این نوع کالا و کالاهایی که در شان ملی ما نیست اقدامات جدی و متناسب انجام شود. 


اول:

ارتباط بین گمرک و طرح گسترش فرهنگ عفاف و حجاب چیست؟ آیا کراوات سمبل بی حجابی است؟ آیا محرک شهوت است؟ فرهنگ عفاف و حجاب چه ارتباطی با کراوات دارد؟ ضرر کراوات بیشتر است یا سیگار؟ حجم واردات کراوات بیشتر است یا سیگار؟اصلا مگر چند درصد مردم مملکت از کراوات استفاده می کنند؟

دوم:

ایشان بر مبنای کدام معیار پیشنهاد ممنوعیت کراوات را صادر می کنند؟

آیا کراوات در شرع مقدس اسلام حرام است؟ اگر هست چرا بسیاری از متدینین و مفسرین قرآن از آن استفاده می کنند؟ آیا مکروه یا مباح است؟ اگر هست آیا می توان مردم را برای رعایت آن در الزام قرار داد؟ اگر در شرع اسلام حرام است آیا اقلیتهای مذهبی که قانون اساسی آنها را به رسمیت شناخته حق استفاده از کراوات را ندارند؟ اگر دارند با ممنوعیت واردات باید کراوات را از کجا تهیه کنند؟ از طریق قاچاق؟ یا باید برای خرید کراوات به سفر خارجی بروند؟

آیا استفاده از کراوات شأن ملت را خدشه دار می کند؟ آیا این تورم لجام گسیخته که به جای مهار آن به طرح این گونه مسائل پرداخته می شود مهار می شود؟

آیا با استفاده از کراوات اقتصاد و صنعت و تجارت مملکت دچار مشکل می شود؟ 

سوم:

این معاون محترم که ان شاءالله خداوند توفیقات ایشان را مزید گرداند کراوات را با ذات فرهنگ ایرانی و شأن ملی مغایر دانسته اند. ظاهرا  ایشان ذات فرهنگ ایرانی را بهتر از شخصیتهای زیر که خود را وقف ایران و عزت و اقتدار آن و پاسداشت فرهنگش نموده اند می شناسد.آیا اینان شأن ملی را درک نمی کردند؟؟؟؟؟؟؟؟ 

دهخدا

علامه دهخدا

 

پروفسور حسابی

پروفسور حسابی

 

دکتر مصدق

دکتر مصدق

 

دکتر فاطمی

دکتر فاطمی

 

دکتر شریعتی

دکتر شریعتی

 

جهان پهلوان تختی

جهان پهلوان تختی

 

اعضاء دولت موقت

اولین کابینه پس از انقلاب که مورد تایید شخص امام خمینی بود.

 

آیا این بزرگان مغایربا ذات فرهنگ ایرانی لباس پوشیده اند؟؟؟؟؟ آیا کالایی درپوشش خود استفاده کرده اند که در شأن ملت ما نیست؟؟؟؟؟